VIDEO / Anamaria Prodan a renunțat la tocuri și a intrat în pantofii lui Cătălin Botezatu

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a renunțat la tocuri și a intrat în pantofii lui Cătălin Botezatu

Viață de vedetă necesită multe sacrificii, mai ales când ești Anamaria Prodan și trebuie să fi toată ziua în lumina reflectoarelor. Vedeta nu a mai reușit să stea pe tocurile înalte, și a apelat la încățămintea lui Cătălin Botezatu. 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai admirate vedete de la noi din țară, iar cum aceasta duce o viață de Lux în Dubai, nici în România lucrurile nu stau altfel. Vedeta are evenimente peste evenimente, iar vestimentația trebuie sa fie mereu pusă la punct. Pantofii cu toc i-au dat mari bătăi de cap vedetei în cel mai recent episod al show-ului de la Antena Stars ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”. 

În momentul în care aceasta trebuia să meargă la o întâlnire în atelierul lui Cătălin Botezatu, vedeta nu a mai reușit să mai coboare din mașină din cauza tocurilor sale, motiv pentru care a apelat la o variantă de rezervă. Aceasta a decis să se încalțe chiar cu pantofii designerului. 

”Piciorusele mele finuțe sunt moarte, nu mai circulă sângele, și cand merg pe tocurile mele simt că merg cumva în cap și-mi pocnește creierul”, a spus ea la Antena Stars. 

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia. 

Viața în lumina reflectoarelor = o viață de lux

Anamaria Prodan deţine o avere uriaşă şi nu se sfieşte să recunoască acest lucru în faţa tuturor, mai ales că tot ce are în ziua de astăzi se datorează muncii sale. 

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a spus vedeta la XNS

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro