Cum reușește Anamaria Prodan să facă față avansurilor primite de la bărbați: ”Femeia trebuie să fie capabilă”

+3 click pentru
galerie

Cum reușește Anamaria Prodan să facă față avansurile primite de la bărbați: ”Femeia trebuie să fie capabilă” © arhiva

Anamaria Prodan este o femeie frumoasă, dar și foarte inteligentă, fapt pentru care bărbații nu ratează nicio ocazie de-ai face avansuri frumoasei vedete, însă aceasta reușește de fiecare dată să gestioneze lucrurile. 

Orice apariție de-a Anamariei Prodan îi face pe bărbați să-și întoarcă privirile, iar cei mai mulți îi fac avansuri frumoase impresare, însă vedeta reușește să facă față situaților mai puțin plăcute și să gestioneze lucrurile astfel ca aceștia să nu iasă ”șifonați” din întreaga poveste. 

”Întotdeuana lumea mă întreabă cum este să lucrez în lumea bărbaților sau dacă bărbații mi-au făcut avansuri...ok, daca sunt singura femeie în lumea barbaților, oare cum ar trebui? Și daca fac, rămân cu facutul, tot îi iubesc așa, că sunt prietenii mei sau cunoștințele mele și pe măsura ce mă cunosc înteleg că nu e loc.” a spus Anamaria Prodan, în mega show-ul ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars. 

Vedeta a mai mărturisit că mereu a știut cum să calibreze situațiile neconfortabile, astfel încât bărbații care i-au adresat avansuri să nu se simtă prost. ”Ar fi și tâmpit să nu facă avansuri, să nu încerce, să nu-și încerce norocul. Sunt crescută în lumea bărbaților, am un plus că înțeleg și femeile și bărbații (...) Femeia trebuie să fie capabailă sa gestioneze chestia asta fară să faca bărbatul să se simtă prost că a încercat, să-l facă să înțeleagă că respectul, normal, se câștigă.”, a spus Anamaria.

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro