Anamaria Prodan recunoaște. Care este problema care îi dă mereu dureri de cap. ''Niciodată, dar niciodată nu pot să...''

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan recunoaște. Care este problema care îi dă mereu dureri de cap. ''Niciodată, dar niciodată nu pot să...'' © Instagram

Un singur lucru îi dă mari bătăi de cap Anamariei Prodan, iar sexy impresara a vorbit despre acesta în episodul de duminică seară, din mega show-ul ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars. 

Anamaria Prodan a mers în Italia, la Milano, acolo unde și-a vizitat fiica cea mare, pe Rebecca, cea care studiază aici. Și, așa cum era de așteptat, ar fi fost imposibil ca Anamaria Prodan să vină în paradisul modei și să nu facă shopping. Astfel, frumoasa vedetă și-a cumpărat tot ce i-a poftit sufletul, fără să se gândească la felul în care va transporta tot ceea ce achiziționează.

Așadar, cea mai mare problemă pentru Anamaria Prodan, atunci când vine la fiica ei în Italia, o reprezintă momentul plecării, atunci când trebuie să-și facă bagajele care, surpriză, nu se închid din cauză sunt prea pline.

''Asta cu venitul în Italia este ok, plecatul este cumplit. Niciodată, dar niciodată nu pot să închei acel fermoar. Cred că formoarele de la geamantan sunt problema, nu eu. Mă urc pe geamantane, le presez și tot nu se închid. Problema este că sunt prea slabă'', a spus Anamaria Prodan, în mega show-ul ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars. 

De altfel, chiar în episodul din această seară, Anamaria Prodan nu s-a uitat deloc la bani și și-a achiziționat două haine de blană superbe.

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro