Anamaria Prodan și fiica, Rebeca, vedetele colecției lui Cătălin Botezatu! Cele două au făcut senzație la Paris

+8 click pentru
galerie

Anamaria Prodan și fiica, Rebeca, vedetele colecției lui Cătălin Botezatu! Cele două au făcut senzație la Paris © spynews.ro

Anamaria Prodan continuă să strălucească, dar nu singură! De data aceasta, a furat toate privirile alături de fiica ei cea mare, Rebeca. Cele două au fost stelele noii colecții a lui Cătălin Botezatu, prezentată chiar în timpul săptămânii modei de la Paris!

Spynews.ro vă prezintă imagini spectaculoase cu hainele marca Botezatu îmbrăcată de Anamaria Prodan și Rebeca, ca niște adevărate regine.

Anamaria Prodan și fiica ei, vedetele colecției lui Botezatu

Haideți să o luăm pas cu pas. Începem cu Anamaria Prodan, care a arătat ca o adevărată regină. Îmbrăcată într-o rochie neagră senzațională, a furat toate privirile din jur, așa cum deja ne-a obișnuit.

Toată numai un zâmbet, este clar că s-a simțit în largul ei, în special alături de bunul ei amic, Cătălin Botezatu. La rândul lui, designerul a strălucit și el, într-un costum bleu pastel.

Dar, bineînțeles, nu o putem uita nici pe fiica ei, Rebeca! Îmbrăcată ceva mai colorat, bruneta a arătat că este o adevărată profesionistă și a lăsat să se vadă că moda este marea ei pasiune.

Mai multe imagini puteți vedea în galeria foto a acestui articol!

În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro