FOTO / Anda Adam, decizie importantă de teama coronavirusului. „Trecem și peste asta!”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, decizie importantă de teama coronavirusului. „Trecem și peste asta!” © Instagram

Virusul ucigaș din China a cauzat multă panică. Și vedetele din showbiz-ul autohton au tratat această problemă cu maximă seriozitate, motiv pentru care și-au luat imediat măsuri de precauție. Iată ce a făcut Anda Adam de teama de coronavirusului!

Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Vedeta are o viață la care mulți visează, fiind împlinită atât de plan profesional, cât și pe cel sentimental. Pe lângă o carieră de succes în muzică, datorită talentului său incontestabil, cântăreața are o familie minunată, de care este foarte atașată.

Anda Adam face orice pentru a-și ști familia în siguranță. Așadar, în această perioadă dificilă, pandemia de coronavirus, cântăreața nu a stat pe gânduri și a apelat imediat la măsuri de precauție. Pentru a-i proteja pe cei dragi, artista a hotărât împreună cu membrii familiei sale să rămână în casă în aceste zile. 

De curând, artista a postat o fotografie cu ea și fiica ei pe rețelele de socializare prin care le-a transmis fanilor un mesaj important, în ceea ce privește riscul răspândirii de coronavirus. Potrivit spuselor Andei Adam, în această perioadă este mai bine dacă rămânen în case. În același timp, cântăreața pare că își păstrează optimismul.

„E mai bine pentru noi și familiile noastre să stăm în casă în perioada asta! Trecem și peste asta!”, a scris Anda Adam pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro