FOTO / Anda Adam, la un pas de o gafă uriaşă. Cântăreaţa era să rămână cu sânii pe afară

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, la un pas de o gafă uriaşă. Cântăreaţa era să rămână cu sânii pe afară © Instagram

Anda Adam a pus pe jar tot Internetul. Îndrăgita cântăreaţă şi-a etalat voluptoasele forme într-o ipostază de infarct, fiind aproape de o gafă uriaşă, atunci când sânii ei mai aveau puţin şi îi "evadau" din decolteu.

Este cunoscut faptul că Anda Adam este una dintre cele mai sexy cântăreţe din ţara noastră. Indiferent de evenimentul la care participă, vedeta este o apariţie care întoarce toate capetele, atât prin vocea sa inconfundabilă, cât şi prin silueta sa ce face furori. Artista este conştientă de atuurile sale, drept pentru care ştie să se pună în valoare ori de câte ori simte nevoia.

Pentru a se menţine, Anda Adam merge foarte des la sala de forţă. Deşi cariera sa în muzică îi ocupă aproape tot timpul, cântăreaţa reuşeşte să se împartă cu succes între familie şi profesie, dar în acelaşi timp are grijă şi de ea. Artista nu se neglijează nicio clipă şi oricât de obosită ar fi după concerte, frumoasa vedetă trage de fiare cât e ziua de lungă.

Cu acest prilej, fanii Andei Adam i-au putut admira bustul generos, acoperit de o bustieră sport şi foaaarte decolaltă. În timp ce se apleca pentru a face câteva exerciţii, sânii Andei aproape că i-au ieşit din materialul mulat, lucru care le-a încins imaginaţia tuturor internauţilor.

Anda Adam, despre al doilea copil

Anda Adam are o familie minunată formată dintr-un soţ iubitor şi o fetiţă adorabilă. Deşi micuţa îşi mai doreşte un frăţior sau o surioară, artista a mărturisit că nu este pregătită încă pentru o a doua sarcină, deoarece momenta este implicată în diverse activităţi.

„Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a mai spus cântăreaţa pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro