FOTO / Anda Adam şi-a făcut cel mai frumos cadou de mărţişor! Nimeni nu se aştepta la asta. "Noua mea jucărie"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam şi-a făcut cel mai frumos cadou de mărţişor! Nimeni nu se aştepta la asta. "Noua mea jucărie" © Instagram

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară. Vedeta nu ezită să-şi facă toate poftele, drept urmare, cu ocazia zilei de mărţişor şi-a făcut cel mai frumos cadou! 

Anda Adam este una dintre cele mai reprezentative voci din România, având o carieră impresionantă în spate. Reuşeşte să îmbine perfect viaţa profesională cu cea personală, atunci când nu o găsim pe scenă, fiind cu siguranţă în braţele celei mici.

Vocea şi talentul şi-au pus considerabil amprenta pe conturile focoasei blondine, care, în ultima perioadă, pare să-şi facă toate poftele. Pe contul de Instagram, acolo unde îţi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, Anda a ales să posteze cadoul pe care şi l-a făcut de una singurică, o dată cu venirea primăverii.

Nu, nu este vorba despre vreo bijuterie, dacă la asta vă gândeaţi, ci despre o maşină de toată frumuseţea. Blondina s-a pozat pe capota noi sale achiziţii, iar la descriere a ales să scrie: "My new toy❗️🏎🦋 #bmwi8 #hybrid".

Din cunoştinţele noastre despre maşini, reiese că blondina a scos din buzunar în jur de 100.000 de euro pentru noua sa "jucărie". Mai rar aşa mărţişor! 

Şi-a operat nasul

Cu toate că este o femeie frumoasă şi râvnită de majoritatea bărbaţilor din România, Anda a fost dintotdeauna complexată de forma nasului ei. Drept urmare, a ales să înceapă 2020 în forţă, şi anume cu o rinoplastie. Pe lângă faptul că a ajuns la nasul la care a visat dintotdeauna, cântăreaţa a reuşit să-şi corecteze şi deviaţia de sept. 

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (...) O să revin cu poze după operaţie", a scris Anda pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro