FOTO / Anda Adam şi-a surprins fanii. Cum arată cântăreaţa după ce a renunţat la machiaj

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam şi-a surprins fanii. Cum arată cântăreaţa după ce a renunţat la machiaj © Instagram

Anda Adam a demonstrat de mai multe ori că este o femeie asumată. Drept urmare, vedeta nu sfieşte să îşi expună naturaleţea, renunţând la machiaj ori de câte ori simte nevoia. De curând, artista şi-a explus tenul neatins de nicio urmă de produs cosmetic, surpinzându-şi fanii într-un mod plăcut.

O vedeţi mereu la spectacole cu un look perfect, din cap până în picioare, lăsându-se pe mâinile celor mai buni specialişti. Nu mulţi ştiu însă cum arată Anda Adam într-o zi obişnuită. Ei bine, vedeta are o înfăţişare la fel de plăcută şi atunci când renunţă la machiaj.

Recent, Anda Adam le-a împărtăşit admiratorilor săi de pe reţelele sociale cum arată rutina ei zilnică, mai exact, cum îşi îngrijeşte tenul pentru a arăta atât de perfect. Internauţii au fost uimţi de cât de bine arată vedeta, având un chip neted, lipsit de imperfecţiuni. Ba mai mult, aceştia i-au putut admira în voie nasul, fără niciun strop de machiaj, după operaţia prin care a trecut în urmă cu puţin timp şi s-au arătat foarte mulţumiţi de reultat.

Anda Adam, dezvăluiri despre despre a doua sarcină

Deşi fiica sa îşi doreşte din suflet un frăţior sau o surioară, micuţa va trebui să ai aştepte un timp până i se va îndeplini acest vis. Anda Adam a declarat că are agenda plină cu o grămadă de evenimente, motiv pentru care trebuie să se concentreze foarte mult asupra carierei.

„Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a spus Anda Adam pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro