VIDEO / Un nou accident cumplit pe șoselele din Ungaria, la scurt timp după ce 9 români au murit: „Uite-i pe jos, morți!”

Accident în Ungaria © Captură Video

Încă un accident teribil s-a petrecut pe șoselele din Ungaria, la nici o lună de când nouă români și-au pierdut viața în urma impactului dintre un microbuz și un TIR. Astăzi, în apropiere de Budapesta, un nou incident face victime, informează Observator.

Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de spatele unui TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a transformat într-o adunătură de fiare, iar pasagerii au rămas încarcerați.

Imaginile carnagiului au fost surprinse de un român din Chișineu Criș, un șofer al unei firme de transport. Acesta a filmat locul accidentului, iar pe fundal se poate auzi cât de șocat a fost martorul.

„Doamne, ferește! Uite cum îi scoate! Cât sânge! Uite-i pe jos, morți!” se poate auzi în filmare.

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni, trei accidente grave în care mai mulți români și-au pierdut viața au avut loc. Dintre ele, cel mai grav a fost cel de pe 22 mai, unde nouă români au murit, spulberați de TIR. Șoferul, Petru Zălar, făcea LIVE pe Facebook înainte de impact.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro