VIDEO / Românii morți în accidentul din Ungaria au fost înmormântați. Sute de oameni și-au strigat durerea

+8 click pentru
galerie

Românii morți în accidentul din Ungaria, înmormântați © Observator

Sute de oameni s-au strâns pentru a-i conduce pe ultimul drum pe românii care au murit în cumplitul accident din Ungaria. S-au vărsat lacrimi amare și s-a urlat de durere, la căpătâiul victimelor, scrie Observator.

Rude, prieteni, vecini și chiar necunoscuți s-au strâns în numere impresionante, pentru înmormântarea celor nouă români care au murit pe șoseaua din Ungaria. Trupurile lor s-au întors acasă în sicrie, în acest weekend. Zeci de oameni i-au așteptat, cu inima frântă de durere.

Pentru înmormântare, au venit și niște lăutari, care au cântat piese de jelanie, pentru cei care au pierit în microbuzul morții.

Printre cei împietriți de durere se numără și 36 de copii care și-au pierdut membri ai familiei, mulți dintre ei rămânând orfani și având nevoie de consiliere psihologică.

La priveghiul unora dintre victime, o femeie nu și-a mai putut ține durerea pe picioare și a leșinat, pur și simplu.

Costurile de repatriere au fost suportate exclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, care a folosit fondul special de urgență. Cei morți în urma tragediei au fost înmormântați astăzi.

Nouă români au murit în accidentul din Ungaria

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc în Ungaria, pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. În momentul impactului, șoferul transmitea live pe Facebook. În urma tragediei, nouă români și-au pierdut viața. Toți românii se întorceau acasă în momentul producerii accidentului, după ce fuseseră la muncă, în străinătate. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro