Videochat-ul, afacerea care a explodat peste noapte datorită coronavirusului! Ce sume au ajuns să câștige tinerele

Videochat-ul, afacerea care a explodat peste noapte datorită coronavirusului! Ce sume au ajuns să câștige tinerele © pixabay

Pe lângă problemele pe care a reușit să le facă, unii oameni văd parte plină a paharului în ceea ce privește pandemia creată de coronavirus. Videochat-ul a înflorit peste noapte, iar tinerele au ajuns la niște sume colosale!

Coronavirus continuă să facă ravagii pe întreg globul, iar oamenii au decis să nu mai iasă din casă, de frică să nu contacteze virusul ucigaș din China. Și cum acasă se plictisesc, cererile pentru serviciile de videochat au explodat peste noapte. 

Tinerele au ajuns la sume colosale, declarându-se foarte încântate de pandemia creată de coronavirus. Kate Kennedy, o angajată în domeniu în vârstă de 25 de ani, susține că este de necrezut ce se întâmplă în mediul online. Și-a deschis cont de curând pe un cunoscut site de videochat și are deja peste 100 de abonați care plătesc 10 dolari pe lună. 

Desigur că la acești bani se adaugă și bacșișurile, care sunt destul de generoase, potrivit spuselor lui Kate. Aceasta a câștigat într-o săptămâna banii pe care îi primea înainte într-o lună. De asemenea, Joslyn Jane, o altă adeptă a acestui tip de job a ajuns să câștige în mai puțin de o săptămână 1.700 de dolari. Înainte de acest virus, media săptămânală pe care o atingea era în jur de 1.000 de dolari, conform spuselor femeii de 29 de ani.

Din nefericire, bilanțul negru al deceselor continuă să crească, înregistrându-se peste 6.000 de persoane decedate din cauza COVID-19 și aproape 163.000 infectate de la sfârșitul lui 2019. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro