13 decese cauzate de coronavirus, în România! Ultima persoană și-a pierdut viața miercuri dimineață

13 decese cauzate de coronavirus, în România! Ultima persoană și-a pierdut viața miercuri dimineață © arhivă

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri dimineață, că a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Miercuri dimineață, 25 martie, a fost înregistrat cel de-al 13-lea deces al unei persoane infectate cu virusul Covid-19. 

„Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin, în vârstă de 72 de ani transferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

Cel de-al 12-lea deces a fost confirmat marți seară. Pacientul era un bărbat de 74 de ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești. Acesta a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă.

De asemenea, pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Specialiștii americani: Coronavirusul supraviețuiește pe suprafețe mai bine de două săptămâni

Specialiștii din America au descoperit că virusul Covid-19 poate supraviețui pe suprafețele atinse de persoanele infectate mai bine de două săptămâni, după ce medicii au găsit urme de coronavirus pe nava Diamond Princess la 17 zile de la evacuarea persoanelor infectate.

Câdn nava a fost plasată în carantină, la bord se aflau 3.700 de persoane. Dintre acestea, 800 au fost testate pozitiv cu Covid-19. 10 dintre aceștia au pierdut lupta cu viața.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro