3 sfaturi pentru a-ți personaliza telefonul

3 sfaturi pentru a-ți personaliza telefonul © Pixabay

Telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil pentru mulți dintre noi, de aceea este normal să ne dorim ca acest gadget să fie unic, să spună ceva despre personalitatea noastră. Putem face acest lucru foarte simplu, alegând accesorii care ne pot personalizat telefonul exact așa cum ne dorim.

1. Husa de telefon

Prima soluție pentru personalizarea telefonului este folosirea unei huse speciale. Husele de telefon le găsești în magazinele de profil, în supermarketuri sau le poți cumpăra de la magazinele online. Acestea sunt create special pentru modelul de telefon pe care îl ai, astfel încât poți avea acces la butoanele laterale sau la camera de pe spate. Spre exemplu, dacă ai un telefon iPhone 8, poți găsi modele de huse pentru iPhone 8 aici, unde poți alege modelul dorit și culoarea preferată.

În funcție de așteptările pe care le ai de la husa de telefon, te poți axa pentru un model anume, care de cele mai multe ori este disponibil în orice culoare îți dorești. Astfel, ai de ales între:

  • Husă de telefon all inclusive. Aceasta îți ține telefonul și cardurile în același loc.
  • Husă cu Stand Carbon Fiber, creată dintr-un plastic ușor, subțire și care nu alunecă din mână.
  • Dacă ești o fire sportivă poți opta pentru o husă care se prinde ca o banderolă de încheietura mâinii și care are și un loc special pentru chei.
  • Husa magnetică din silicon sau cu bumper magnetic
  • Husă transparentă și fină.

Pe lângă faptul că înfrumusețează telefonul, husa îl și protejează împotriva loviturilor sau zgârieturilor.

2. Tonul de apel

Îți poți personaliza și mai multe telefonul alegând o anumită melodie pentru tonul de apel. Poți să descarci și instalezi un ton de apel personalizat, care poate fi chiar melodia ta preferată sau un ton mai special din pachetul telefonului.

Același lucru poți să-l faci pentru toate sunetele din telefonul tău. Fie că este vorba despre alarma ceasului, sunetul de la mesaje sau notificările de la rețelele de socializare. Îți poți pune amprenta personală asupra tuturor acestor sunete.

3.  Alege un wallpaper deosebit

O alte metodă prin care îți poți reflecta personalitatea este să pui un wallpaper reprezentativ. Există o mulțime de aplicații care oferă wallpaper-uri la o rezoluție mare și care sunt pe toate gusturile.

Indiferent dacă-ți plac imaginile din natură, cele cu mașini sau cu pisici, sigur vei găsi wallpaperul potrivit. Asta desigur, dacă nu ai copil sau cățel. În cazul acesta, cea mai simpatică poză din telefonul tău poate deveni wallpaper-ul tău preferat. De asemenea, îți poți personaliza telefonul și prin setarea unui screensaver personalizat. 

O altă metodă folosită cu succes este downloadarea și instalarea unei teme atipice față de cele cu care vine telefonul din fabrică. În funcție de pasiuni sau preferințe, îți poți alege o temă de telefon rustică, elegantă, rock sau romantică. În acest fel, telefonul tău va avea acel aer personal și deosebit pe care îl ai și tu.

Ca urmare, chiar dacă există câteva mărci de telefoane în vogă și preferate de mulți dintre noi, asta nu înseamnă că toate trebuie să arate la fel. Cu ajutorul acestor trucuri ușor de pus în aplicare, fiecare telefon poate fi diferit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro