A fost găsită Veronica, fetița dispărută din Vaslui. Incredibil unde se afla fata, în tot acest timp

+2 click pentru
galerie

Veronica fost găsită © Observator

Veronica Pricop, fetița de 11 ani din Vaslui care fugise de acasă, a fost găsită. Din primele informații, copila se afla acasă la o vecină din sat, unde mersese pentru că i se făcuse foame, scrie Observator.

Fata a stat ascunsă într-un tufiș timp de 12 ore, ieșind abia atunci când foamea nu i-a mai dat pace.

Înainte de a dispărea fără urmă, Veronica a scris un bilet pe care l-a lăsat în urmă, acolo unde practic amenință că dacă mama ei nu se va întoarce din Moldova, o va face pentru a veni la înmormântarea ei. "Dragi părinţi... vă iubesc... îl iubesc şi pe fratele cel mic... dar dacă mama nu vine până vineri...o să vină la înmormântare", a scris fetiţa de 11 ani înainte de a fugi de acasă.

Pricop Veronica Cătălina, din comuna văsluiană Bălteni, a fost dată dispărută de ieri, după ce a fugit de acasă. Dispariţia fetiţei în vârstă de 11 ani a fost sesizată de tatăl acesteia. Sfâşiat de durere, tatăl micuţei a declarat că aceasta a mers la culcare cu cei doi fraţi ai săi, iar după o oră s-a constatat lipsa ei din casă.

„A plecat de acasă fără niciun motiv. Eu eram la muncă, eram în pădure. Muncesc şi eu pe unde pot, încarc lemne, tai cu drujba... Nu sunt angajat, trăiesc din ajutor social. (...) Fata nu plângea deloc după maică-sa. Plângea numai când plângea şi cel mic, de mila lui. (...) Nu a dat niciun semn că era afectată de plecarea maică-sii. Eu nu ştiu de ce a plecat de acasă mama ei. Şi-a făcut bagajul şi a plecat. Am primit mesaj de la ea să vând tot, viţei, vaci, casă şi vino la Moldova că trăim mai bine. Atât. Şi mi-a lăsat procură. Eu habar nu am avut când a făcut procura. Mi-e frică să nu găsesc copilu' în vreun copac”, a povestit Cătălin Pricop, pentru sursa citată.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro