A fost încheiată percheziția informatică a telefoanelor și a laptopului lui Gheorghe Dincă! Ce au găsit anchetatorii

A fost încheiată percheziția informatică a telefoanelor și a laptopului lui Gheorghe Dincă! Ce au găsit anchetatorii © arhivă

A fost încheiată percheziția informatică a telefoanelor și a laptopului lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au analizat cele patru telefoane, mai multe stick-uri, dar și laptopul acestuia. 

Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă intra aproape zilnic pe site-uri cu materiale pornografice. De asemenea, avea sute de fotografii compromițătoare și filmulețe care urmează să fie analizate în detaliu. 

Anchetatorii au ridicat sâmbătă noi probe de acasă de la Gheorghe Dincă. Aceștia au luat câteva haine care au pete de sânge pe ele și vor fi duse la Institutul de Medicină Legală pentru a fi stabilit ADN-ul.

Cercetările acasă la Gheorghe Dincă, oprite până luni

Cercetările acasă la Gheorghe Dincă sunt oprite până luni. Sâmbătă, anchetatorii au făcut percheziții timp de cinci ore, apoi au sigilat totul și au plecat spre București. Totul va continua la începutul săptămânii viitoare. Între timp, familia Luizei se roagă pentru un miracol.

Între timp, familia Luizei Melencu se roagă pentru o minune. Aceștia încă mai speră că fiica lor este în viață și o vor găsi.

"Atâta suferim, trăim de pe o zi pe alta, dar răspunsuri concrete, oficial, ceva, că e moartă, că e vie, nu mai înțelegem nimic! Am aflat totul din presă. Cu acele filmulețe, că Luiza ar urcă la el în mașină. Chiar aș cere și eu cuiva să ne arate și nouă. Nimeni nu ne arată nimic", a spus mama Luizei Melencu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro