Sute de afișe cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în Italia! "Salvați cele două fete"

Sute de afișe cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în Italia! "Salvați cele două fete" © arhivă

Sute de afișe cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au apărut în Italia. Două românce stabilite acolo le-au lipit în speranța că vor afla ceva despre cele două fete, despre care Gheorghe Dincă a declarat că le-a ucis. 

Nicoleta și Roberta au scris că sunt fete "ucise", dar fără niciun cadavru, motiv pentru care ele încă mai speră că vor fi găsite în viață. 

"Salvaţi cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse şi vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituţie", este mesajul apărut pe afișe în Italia.

Gheorghe Dincă a participat astăzi din nou la percheziții în casa și curtea lui. După amiază, acesta a fost scos de mascați, ținut cu mâinile la ceafă și cu capul în jos. A fost urcat în duba poliției și dus ulterior în arestul de la Slatina.

Vecinii lui Gheorghe Dincă spun că au fost terorizați de acesta de mai multe ori. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop a făcut dezvăluiri șocante despre criminalul din Caracal. “A bătut multe persoane din jurul lui oamenii care lucrau în curte, oamenii pe care îi trimitea să îi facă anumite servicii. Se pare că aceştia, din când în când, luau câte o bătaie, aşa, zdravănă. Şi prin asta îşi exercita el dominaţia asupra lor”, susține Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Cinci vecini de-ai lui Gheorghe Dincă au fost duși la audieri, după ce s-a descoperit că acesta a folosit telefoanele lor pentru a-i suna pe părinții Luizei Melencu și pe cei ai Alexandrei Măceșanu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro