A murit Viorel Bucuraş! Doctorul s-a stins din viaţă la 60 de ani

+2 click pentru
galerie

A murit Viorel Bucuraş! Doctorul s-a stins din viaţă la 60 de ani © Facebook

Doliu în lumea medicilor, după ce doctorul Viorel Bucuraş, unul dintre cei mai buni urologi, s-a stins din viaţă la doar 60 de ani!

Doctorul Viorel Bucuraş, fostul şef al Clincii de Urologie al Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean din Timişoara, s-a stins din viaţă la 60 de ani. În urmă cu 5 ani, soţul Sorinei Plăcintă a suferit un stop cardiac, în timp ce realiza o ecografie. În urma incidentului, a fost tratat la mai multe clinici din ţară, însă a pierdut lupta cu viaţa.

Familia este distrusă, mai ales fiul acestuia, Ioan, care a făcut anunţul oficial pe reţelele de socializare. "Vio a plecat azi dimineață, după o lungă suferință ce l-a ținut legat de pat mai bine de patru ani. Nu mai era cel pe care vi-l amintiți, plin de viață, energic și glumeț. A plecat de atunci în fiecare zi câte puțin. Astăzi s-a eliberat. Drum lin, tată!", a scris Ioan Bucuraş, pe contul de Facebook.

De asemenea, colegii de breaslă sunt uimiţi de moartea bărbatului, lăsând cuvinte frumoase la adresa celui care a fost considerat unul dintre cei mai buni urologi din ţară. "A plecat dintre noi după o suferință lungă și grea un om deosebit – medic, dascăl, coleg și prieten, pentru care urologia a însemnat viața lui. Dumnezeu să îl odihnească", a spus Alin Cumpănaş, doctor şi actual şef al secţiei de Urologie din Timişoara.

A fost acuzat pe nedrept de către un coleg

În anul 2017, Viorel Bucuraş a fost acuzat de către un coleg de breaslă, cum că întreaga carieră şi-ar fi clădit-o pe căi nelegale. În urma acestui incident, Înalta Curte de Casație și Justiție din Timişoara i-a dat dreptate soţului Sorinei Plăcintă, demonstrând că titlul de doctor a fost obţinut corect şi legitim

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro