A murit Stelian Chiforescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Suceava

A murit Stelian Chiforescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Suceava © monitorulsv.ro

Durere de nedescris pentru familia lui Stelian Chiforescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Suceava! Bărbatul s-a stins din viață marți-seară, la vârsta de 58 de ani!

Lacrimi și suspine pentru familia unuia dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Suceava. Stelian Chiforescu a murit și a lăsat în urma lui un gol imens, ce nu va putea fi umplut niciodată. Bărbatul în vârstă de 58 de ani ocupa funcția de vicepreședinte al unei importante companii și deținea un hotel de renume. 

A încercat și în politică, dar și-a dat seama că nu este făcut pentru asta, așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a retras de ani buni din acest domeniu. S-a implicat masiv în sprijinirea comunităților locale, ajutând de fiecare dată persoanele care treceau prin probleme financiare sau de sănătate.

Potrivit monitorulsv.ro, decesul omului de afaceri a avut loc marți seară, fiind unul total neașteptat.

Stelian Chiforescu s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate și a fost internat la o clinică de cardiologie din Cluj, acolo unde i-au fost montate două stenturi. Deși operația a fost un real succes, iar medicii erau încântați de starea de sănătate a afaceristului, în scurt timp, problemele au început să apară și să îi fie din ce în ce mai rău. 

Medicii s-au luptat pentru a-i salva viața, însă, soarta a luat altă decizie. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, Stelian Chiforescu a pierdut lupta cu boala. Omul de afaceri va fi înmormântat sâmbătă, la Vatra Dornei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro