Detalii șocante ies la iveală în cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Soțul său ar fi târât-o prin casă și ar fi abandonat-o într-o baltă de sânge

Detalii șocante ies la iveală în cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Soțul său ar fi târât-o prin casă și ar fi abandonat-o într-o baltă de sânge © facebook

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se zbate în aceste momente între viață și moarte, însă cazul său ridică foarte multe semne de întrebare. Potrivit Bzi, se pare că soțul său ar fi târât-o prin casă, iar ulterior ar fi lăsat-o să zacă timp de opt ore într-o baltă de sânge din pat. 

Cazul Mariei Nicoară, mezzosoprana de la Opera din Iași lasă în urmă zeci de întrebări, în timp ce aceasta este la limita dintre viață și moarte, fiind în comă pe un pat de spital. Aceasta a ajuns de urgență cu o ambulanță, sâmbătă, după ce potrivit soțului său, aceasta ar fi căzut în casă și a rămas inconștientă din acel moment.

Potrivit Bzi, se pare că lucrurile nu au stat tocmai așa, iar situația este mult mai gravă decât pare. Din informațiile sursei locale, soțul ar fi spus că a găsit-o pe aceasta căzută, iar la capătul scări erau urme de vomă, cert fiind faptul că aceasta consumase alcool și aceasta să fi fost cauza prăbușirii sale.

Ei bine, într-adevăr, în corpul femeii se afla o cantitate mare de alcool, iar asta la mai multe ore după ce a ajuns la spital, însemnând că ar fi avut mult mai mult alcool în corp în momentul căzăturii.

Anchetatorii iau în considerare și faptul că soțul ar putea să fie cauza acestei situații, iar scenariul este unul sumbru. Bărbatul să-și fi târât soția prin casă, iar ultrior să o fi abandonat în patul în care a fost găsită într-o baltă de sânge, și după abia 8 ore au sunat la 112.

Mai mult de atât, lucrurile sunt și mai dubioase, deoarece după ce femeia a ajuns la spital nimeni din familia sa, respesctiv soțul și soacra sa nu s-au interesat de situația ei, mai ales că în astfel de situații apropiații unei persoane încercau din răsputeri să afle detalii despre starea de sănătate. 

În aceste momente se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele ce au dus-o pe artistă în această stare, la limita dintre viață și moarte. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro