Motivul pentru care se fac cercetări pentru tentativă de omor în cazul mezzosopranei Maria Nicoară

Motivul pentru care se fac cercetări pentru tentativă de omor în cazul mezzosopranei Maria Nicoară © Facebook

Ies la iveală detalii halucinante în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din Iași, care se zbate între viață și moarte după ce a căzut pe scările casei în care locuia alături de soțul ei. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor, deși partenerul și soacra sopranei susțin că totul a fost un accident. 

Procurorii din Iași fac cercetări pentru tentativă de omor, după ce mezzosoprana Maria Macsim Nicoară de la Opera Națională a fost găsită în stare gravă în locuința sa. În prezent, artista este în comă și se zbate între viață și moarte. 

Maria Macsim Nicoară este internată la terapie intensivă, cu leziuni la cap, coloană și bazin, după ce a căzut pe scări. 

Motivul pentru care se fac cercetări pentru tentativă de omor 

Suspiciunile anchetatorilor au apărut în acest caz dat fiind faptul că soțul și soacra mezzosopranei au susținut că solista a căzut pe scări și că totul a fost un accident, dar au chemat echipajele de salvare abia după câteva ore.

Soacra Mariei Nicoară a sunat la 112 după câteva ore de la incident și a spus că mezzosoprana a căzut pe scări. 

Și avocatul bărbatului susține că ar fi fost vorba de un accident, dar menționează totuși și despre consum de alcool. 

Avocatul Andrei Horga a declarat că „au petrecut, dar nu chiar împreună, ci separat. Adică el a stat cu un prieten și ea a fost la părinții ei și fiecare a servit câte un pahar sau mai multe de vin. Spre seară s-au întâlnit. Nu s-a sunat chiar imediat la 112. Ea s-a împiedicat, i s-a făcut rău pe scări, a căzut și s-a lovit. Soțul a crezut că nu este atât de gravă situația. Spre dimineață a sunat-o pe mama lui și împreună au sunat la salvare”, conform stirileprotv.ro.

Soțul și soacra mezzosopranei au fost audiați de procurori. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro