Cazul sopranei Maria Nicoară. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor!

Cazul sopranei Maria Nicoară. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor! © bzi.ro

Informație de ultim moment în cazul accidentului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor!

Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor după ce soprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident în interiorul locuinței.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.

„Procurorul criminalist a fost la faţa locului şi face audieri în cauză. S-a constituit un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul în care a fost implicată doamna respectivă (mezzosoprana Maria Macsim-Nicoară – n.r.).

Au fost audiate mai multe persoane, printre care soţul părţii vătămate, soacra acesteia şi unii vecini. Audierile vor continua”, a declarat marţi Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, conform BZI.

Mihaela Apostol a adăugat că nu există deocamdată concluzii clare că, dar în această situaţie, ar putea fi vorba despre o tentativă la omor.

Până în prezent, procurorii ieşeni nu au luat vreo măsură preventivă.

Mezzosoprana a consumat băuturi alcoolice, căzând mai apoi pe scări şi vomând. Potrivit avocatului, și soțul Mariei Nicoară a consumat băuturi alcoolice, dar nu împreună cu aceasta.

Conform aceleași surse, Maria Nicoară ar fi povestit mai multor prietene că nu mai dorește să continue relația pe care o are cu soțul său, dar nu are curaj să meargă să depună acetele de divorț.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro