Abia s-a aflat! Ce s-a întâmplat în casa sopranei Maria Nicoară, cu puțin timp înainte de accident

Abia s-a aflat! Ce s-a întâmplat în casa sopranei Maria Nicoară, cu puțin timp înainte de accident © arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul mezzosopranei Maria Nicoară. S-a aflat ce s-a întâmplat în casa acesteia, înainte de cumplitul accident! Chiar avocatul soțului artistei a făcut anunțul.

Cu toate că anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident cât și varianta agresiunii, soțul Mariei Nicoară, Codrin Constantin Nicoară susține că a fost vorba despre prima variantă. 

Ce s-a întâmplat în casa lor, înainte de accident

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a mărturisit în fața polițiștilor că, înainte de accident, a consumat alcool alături de soția sa și că acesteia i s-ar fi făcut rău. La scurt timp, a căzut pe scări, de la etaj, iar soacra a ajutat-o să se așeze confortabil, crezând că băutura ar fi de vină. 

„În seara respectivă, cei doi soți au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, doamnei i s-a făcut rău, a vomat și a căzut pe scări, de la etaj. Soacra a ajutat-o pe soprană să se așeze confortabil, crezând că îi este rău de la băutură. Apoi, după câteva ore și-a dat seama că situația este critică și a sunat la 112 după ajutor medical”, a spus avocatul Andrei Horga, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Avocatul Andrei Horga a mai adăugat că, pe fondul consumului de alcool, soții Nicoară au avut dispute conjugale.

Principalul suspect în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Surse citate de bzi.ro arată că principalul suspect în acest caz este chiar soțul sopranei. De-a lungul timpului, acesta ar fi avut probleme mari cu alcoolul și mai mult, ar fi fost și violent

Maria Macsim Nicoară se află în prezent la Spitalul de Neurochirurgie, iar medicii sunt extrem de rezervați privind șansele de supraviețuire ale artistei. Mezzosoprana a suferit mai multe leziuni craniene, toracice și la coloană.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro