Principalul suspect în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este chiar soțul ei! Se pare că acesta era foarte violent după ce consuma alcool în exces

Principalul suspect în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este chiar soțul ei! Se pare că acesta era foarte violent după ce consuma alcool în exces © arhiva

În aceste momente, cunoscuta mezzosoprană Maria Macsim Nicoară este la limita dintre viață și moarte, aceasta fiind în comă și starea sa fiind deosebit de gravă. Cazul său reprezintă un real mister, iar sursele Bzi.ro au aflat dezvăluit în exclusivitate că principalul suspect este soțul acesteia, care avea mai multe probleme cu alcoolul.

Cazul Mariei Macsim Nicoară reprezintă un real mister, după ce în urma unui accident casnic din locuința în care stătea, aceasta a ajuns să fie în comă, la limita dintre viață și moarte. În momentul în care medicii au ajuns în casa acesteia, acolo i-au găsit pe socra artistei, dar și pe soțul ei, iar acum în cadrul acestei anchete, toți membrii familiei sunt audiați.

Potrivit surselor Bzi.ro, se pare că principalul suspect în acest caz este chiar soțul cântăreței, care de-a lungul timpului a avut probleme mari cu alcoolul și devenea chiar violent, și cel mai probabil este posibil ca în urmă cu mai mult timp să fi recurs la agresiune fizică cu artista de la Opera din Iași. 

Totuși, acestea sunt doar niște speculații alte surselor locale, însă momentan nu se știe cu certitudine care au fost cauzele ce au dus-o pe artistă în starea gravă în care se află în aceste momente. 

Femeia se află în aceste momente la Spitalul de Neurochirurgie, iar medicii sunt extrem de rezervați în șansele de supraviețuire ale cântăreței, mai ales că aceasta a avut mai multe leziuni craniene, cât și toratice și la coloană.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro