A prezis Arsenie Boca epidemia de coronavirus? Mărturia cutremurătoare a martorilor testamentului!

A prezis Arsenie Boca epidemia de coronavirus? Mărturia cutremurătoare a martorilor testamentului! © Arhivă

Arsenie Boca, una dintre cele mai prevalente personalități ale lumii religioase din România, a făcut mai multe premoniții de-a lungul timpului. Se pare că, dacă stăm puțin să analizăm lucrurile scrise de preot în așa-zisul lui „testament”, se poate creiona o corelație între acestea și evenimente care afectează România în prezent.

Este probabil ca părintele Arsenie Boca să fi prezis epidemia de coronavirus, care îi ține acum pe români departe de țară? Există o legătură între cuvintele mărturisite de unul dintre martorii „testamentului” lăsat de Boca și lucrurile care se întâmplă în aceste zile, cu românii izolați în Italia.

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, mărturisea martorul.

Apel pentru românii din Italia: nu vă întoarceți în țară

În Italia, situația coronavirusului continuă să fie una alarmantă. Joi, în numai 24 de ore s-au înregistrat în jur de 70 de cazuri noi, iar bilanțul morților pare să crească.

În România, lucrurile sunt momentan sub control, având până în prezent șapte cazuri de îmbolnăviri, dintre care trei s-au și vindecat deja.

La nivel global, numărul de îmbolnăviri se apropie de 100 de mii, însă nu este deloc o cifră alarmantă, având în vedere faptul că mai bine de jumătate s-au vindecat deja și numai aproximativ 4000 de oameni au murit. În schimb, gripa sezonieră a ucis, numai în acest an, peste 80 de mii de persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro