Abi Talent, implicat într-un scandal cu poliţişti corupţi şi traficanţi de droguri / Legături periculoase

+3 click pentru
galerie

Numele lui Abi Talent apare în cel mai mare scandal izbucnit, anul acesta, în Poliția Română. Artistul a fost fotografiat în compania unui ofițer antidrog care ar avea legături cu liderii unor grupări violente, dar și cu traficul de droguri din cluburile de lux.

Devenit cunoscut relativ recent pe piața muzicală din România, Abi Talent are parte și de primul său scandal serios, după ce acesta s-a tachinat cu Alex Velea prin intermediul site-urilor se socializare. De această dată, numele său este legat de o anchetă care zguduie din temelii Poliția Română și care a ajuns la un asemenea nivel încât a fost nevoie inclusiv de intervenția publică a ministrului de interne, Marcel Vela.

Concret, Abi Talent a apărut, în spațiul public, alături de comisarul șef Robert Badea (foto sus, în stânga imaginii), din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, pus la dispoziție după ce superiorii săi au aflat că acesta lucra pentru și printre cei pe care, de fapt, ar fi trebuit să-I ancheteze. Cu legitimația antidrog în buzunar, comisarul șef Badea lucra, nopțile, ca agent de pază în cluburile bucureștene, sub comanda liderilor interlopi Cătălin Chioru și Sergiu Cocalaru. Polițistul riscă acum să-și piardă locul de muncă, iar dacă va face și obiectul unei anchete penale, Abi Talent are toate șansele să fie citat și audiat, cel puțin în calitate de martor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro