Şoferul care a spulberat o familie într-o curte, apoi a sărit cu maşina peste casă, a fost eliberat din arest. Ce se întâmplă cu el

Şoferul care a spulberat o familie într-o curte, apoi a sărit cu maşina peste casă, a fost eliberat din arest. Ce se întâmplă cu el © Arhivă

Toată lumea îşi aminteşte de tragedia de la începutul lunii august din Văcăreni, Tulcea. Atunci, un şofer aflat sub influenţa alcoolului a ajuns cu maşina într-o curte, a omorâr pe loc doi oameni, apoi autoturismul a sărit peste casă şi s-a oprit. O femeie însărcinată a murit în drumul spre spital.

Marcel Radu, şoferul vinovat în vârstă de 39 de ani, urmează să fie judecat pentru fapta sa. Între timp, a fost scos din arest şi pus în arest la domiciliu, scrie observator.tv.

Vă reamintim că totul a fost transmis live pe Facebook. Marcel, împreună cu mai mulţi prieteni, a consumat alcool, apoi a pornit într-o cursă a morţii cu bolidul puternic pe care îl avea. La un moment dat, după ce a pierdut controlul, a pus la pământ două garduri, a ajuns într-o curte, apoi a sărit peste o casă. Autoturismul a luat foc apoi, dar a fost stins rapid de pompierii ajunşi la faţa locului.

Au murit atunci trei oameni, între care un băieţel de trei ani, o femeie de 79 de ani şi o tânără însărcinată. Femeia era mama băieţelului de trei ani care a murit. 

Cei care îl cunosc pe Marcel Radu spuneau atunci când bărbatul obişnuia să se laude cu banii făcuţi în străinătate şi cu maşina scumpă pe care o avea.

"Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are", spunea un localnic. 

Imediat după accident el a fugit de la faţa locului. În scurt timp a fost prins de poliţişti, iar aceştia au constatat că era sub influenţa alcoolului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro