Şoferul care a spulberat o familie într-o curte, apoi a sărit cu maşina peste casă, a fost eliberat din arest. Ce se întâmplă cu el

Şoferul care a spulberat o familie într-o curte, apoi a sărit cu maşina peste casă, a fost eliberat din arest. Ce se întâmplă cu el © Arhivă

Toată lumea îşi aminteşte de tragedia de la începutul lunii august din Văcăreni, Tulcea. Atunci, un şofer aflat sub influenţa alcoolului a ajuns cu maşina într-o curte, a omorâr pe loc doi oameni, apoi autoturismul a sărit peste casă şi s-a oprit. O femeie însărcinată a murit în drumul spre spital.

Marcel Radu, şoferul vinovat în vârstă de 39 de ani, urmează să fie judecat pentru fapta sa. Între timp, a fost scos din arest şi pus în arest la domiciliu, scrie observator.tv.

Vă reamintim că totul a fost transmis live pe Facebook. Marcel, împreună cu mai mulţi prieteni, a consumat alcool, apoi a pornit într-o cursă a morţii cu bolidul puternic pe care îl avea. La un moment dat, după ce a pierdut controlul, a pus la pământ două garduri, a ajuns într-o curte, apoi a sărit peste o casă. Autoturismul a luat foc apoi, dar a fost stins rapid de pompierii ajunşi la faţa locului.

Au murit atunci trei oameni, între care un băieţel de trei ani, o femeie de 79 de ani şi o tânără însărcinată. Femeia era mama băieţelului de trei ani care a murit. 

Cei care îl cunosc pe Marcel Radu spuneau atunci când bărbatul obişnuia să se laude cu banii făcuţi în străinătate şi cu maşina scumpă pe care o avea.

"Este cazul clasic al românului care s-a îmbogăţit rapid în străinătate prin cine ştie ce căi ilegale şi, când venea acasă, se dădea mare cu banii pe care îi are", spunea un localnic. 

Imediat după accident el a fugit de la faţa locului. În scurt timp a fost prins de poliţişti, iar aceştia au constatat că era sub influenţa alcoolului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro