Accident foarte grav în judeţul Suceava. Trei persoane au fost implicate

Accident foarte grav în judeţul Suceava. Trei persoane au fost implicate © arhiva

Grav accident de circulaţie în judeţul Suceava, sâmbătă dimineaţa. Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

Un grav accident de circulaţie pe raza localităţii Vama din judeţul Suceava. Pe Drumul Naţional DN17, care face legătura între Vatra Dornei şi Gura Humorului s-a produs o coliziune între două autoturisme. Din primele informaţii, trei persoane au fost rănite grav şi transportate de urgentă la spital. Circualaţia a fost întreruptă în zonă, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele în care s-a produs accidentul

Accident foarte grav pe autostrada A1

Un accident foarte grav a avut loc noaptea trecută pe autostrada Lugoj - Deva, în judeţul Hunedoara. Doi bărbaţi au murit între localităţile Ilia şi Deva, după ce autoturismul lor a fost lovit de un TIR, ei fiind opriţi pe banda de urgenţă.  Pompierii ajunşi la faţa locului au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului.

 „In urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare ca un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren si si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme. Traficul este deviat pe DN7, pe durata cercetărilor si a interventiei la fata locului”, anunţă şi ISU Hunedoara.


facebook whatsapp twitter pinterest