Accident grav în Galaţi! Un microbuz cu 46 de persoane s-a răsturnat

Accident grav în Galaţi! Un microbuz cu 46 de persoane s-a răsturnat © Foto simbol arhivă

Accident grav luni dimineaţă, în judeţul Galaţi. Un microbuz cu 46 de persoane a derapat într-o curbă pe raza localităţii Brăneşti şi s-a răstunat pe marginea drumului.

Luni dimineaţă, un microbuz cu 46 de persoane s-a răsturnat pe DN26, în localitatea Brăneşti, judeţul Galaţi. Potrivit reprezentanţilor ISU, autocarul a derapat într-o curbă şi s-a răsturnat pe marginea drumului. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie, ISU, SAJ Galaţi şi SMURD.

Microbuzul se îndrepta spre Odresa. Potrivit primelor informaţii, şoferul nu conducea cu viteză şi nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

„Autocarul cu numere de Ucraina se îndrepta spre Odesa şi avea 46 de persoane la bord. Autocarul a derapat, s-a lovit de un stâlp şi s-a răsturnat. Se pare că nu avea viteză, astfel că nu sunt persoane rănite”, a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, potrivit Mediafax.

Circulaţia a fost îngreunată, iar poliţiştii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident similiar în Lazaret

La începutul lunii octombrie, un grav accident s-a produs pe DN7, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul şi a intrat cu vehiculul într-un cap de pod. Nouă persoane au fost rănite atunci, dar autorităţile nu au activat planul roşu de intervenţie. Echipajele SMURD au transportat la spital şase bărbaţi şi o femeie.


facebook whatsapp twitter pinterest