Accident grav în Piatra Neamț, după ce 4 autoturisme s-au ciocnit violent. Sunt mai multe victime

Accident grav în Piatra Neamț, după ce 4 autoturisme s-au ciocnit violent. Sunt mai multe victime © observator.tv

Un grav accident s-a produs în această seară în Piatra Neamț, după ce 4 autoturisme s-au ciocnit violent. În urma carambolului au rezultat 3 victime, toate cu răni serioase. 

În Piatra Neamț, în această seară, un grav accident de circulație a avut loc, într-o intersecție foarte circulată. 

Potrivit observator.tv, se pare că 4 autoturisme s-au ciocnit violent în intersecția cu pricina și în urma impactului, 3 persoane au fost grav rănite și au avut nevoie să fie transportate de urgență la spital. 

La fața locului au intervenit imediat echipajele de urgență, dar din cauza faptului că victimele erau extrem de rănite, medicii au solicitat transportarea acestora la spital, pentru îngrijiri de specialitate. 

De asemenea, potrivit presei locale, la fața locului au intervenit și mai multe echipaje de pompieri și poliție. Victimele au fost scoase cu greu din autoturisme, acestea fiind găsite încarcerate. 

Cei care au fost martorii accidentului susțin că impactul dintre cele 4 autoturisme a fost unul extrem de violent, aceștia auzind o bubuitură puterică. Potrivit spuselor acestora, se pare că nu este exclusă varianta ca accidentul să fi fost provocat de 2 dintre șoferi, care s-ar fi luat la întrecere pe stradă. 

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs accidentul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro