O tânără s-a aruncat din trenul care era în mers, în Galaţi. Motivul halucinant pentru care a apelat la gestul extrem

O tânără s-a aruncat din trenul care era în mers, în Galaţi. Motivul halucinant pentru care a apelat la gestul extrem © Arhivă

Un accident şocant a avut loc, miercuri seară, în Galaţi. O tânără s-a aruncat din tren, în timp ce acesta era în mişcarea, fata a fost rănită grav şi a ajuns de urgenţă la spital.

Motivul uluitor pentru care a recurs la acest gest

Totul s-a întâmplat, miercuri seara. Fata de 20 de ani se afla în trenul care circula pe ruta Galaţi-Târgu Bujor, însă aceasta trebuia să coboare la staţia Tuluceşti, însă nu a făcut asta. Nu se ştie motivul pentru care fata nu a fost promptă şi nu a coborât la timp.

Între timp, trenul s-a pus în mişcare. Disperată pentru că nu a coborât unde trebuia, tânăra a luat decizia şocantă de a se arunca din tren, în timp ce acesta se afla în mers. Incidentul s-a produs la o distanţă de 300 de metri de gară. Cel mai probabil, nimeni nu a fost în zonă pentru a o opri pe fată să recurgă la gestul nebunesc, astfel că tânăra de 20 de ani a sărit din tren.

Abia după ce au constatat ce s-a întâmplat călătorii au sunat de urgenţă la ambulanţă, care a sosit la faţa locului. Tânăra a fost rănită grav şi a ajuns în stare delicată la spital.

Potrivit polițiștilor de la Serviciul Teritorial al Poliției Transporturi în urma accidentului de la Tuluceşti a fost deschs un dosar penal.

Un tren de călători a luat foc în Teleorman

Un alt incident şocant de pe calea ferată a avut loc marţi seară, atunci când un tren în care se aflau 100 de călători a luat foc în mers, în Teleorman. Trenul circula pe direcţia Bucureşti-Târgu Jiu. Se pare că flăcările au izbucnit la ultimul vagon. Din fericire, călătorii au fost evacuaţi la timp şi nicio persoană nu a fost rănită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro