Accident grav pe autostradă. Un TIR a ars ca o torță și s-a răsturnat în afara carosabilului

Accident grav pe autostradă. Un TIR a ars ca o torță și s-a răsturnat în afara carosabilului © ziuaconstanta.ro

Grav accident în noaptea de joi spre vineri, la ieșirea de pe autostrada A2 spre A4. Un TIR a luat foc, iar apoi s-a răsturnat în afara carosabilului

Un autotren încărcat cu pui congelați a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, la ieșirea de pe autostrada A2 spre A4. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, șoferul a pierdut controlul volanului, în condițile în care șoseaua era uscată, iar mijlocul de transport s-a răsturnat în afara carosabilului, doborând parapetele de protecție pe o distanță de 25 de m. 
 

„Accident pe Autostrada A2, km 212, sensul Bucureşti-Constanţa! În cursul nopţii, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, Bucureşti-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren. În condiţiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc şi a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 m. Şoferul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital”, au scris reprezentanţii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri pe pagina de facebook. 

La locul incidentului au ajuns echipajele de pompieri și polițiști, iar conducătorul camionului a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Traficul rutier a fost restricționat pentru o bună perioadă, iar acesta s-a desfășurat doar pe o singură bandă.


facebook whatsapp twitter pinterest