Anunțul oficial al autorităților! Ce drog consumase Mario Iorgulescu, înainte de a se urca la volan

Anunțul oficial al autorităților! Ce drog consumase Mario Iorgulescu, înainte de a se urca la volan © Arhiva

Începe să se facă lumină în privința accidentului controversat provocat de Mario Iorgulescu în urmă cu aproape o săptămână. După primele rezultate de la INML, în privința substanțelor consumate de fiul Ligii Profesioniste de Fotbal, acum a venit și prima reacție din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București.

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public se impun următoarele precizări:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice, și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei.

De asemenea, buletinul de analiză a evidențiat faptul că același conducător auto a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare, urmând a se dispune o expertiză în acest sens.

Pe data de 7 septembrie, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat una accident grav, pe șoseaua Chitilei. În urma accidentului din noaptea de sâmbătă spre duminică , Dany Vicol, un tânăr tătic, în vârstă de 24 de ani a murit. Acesta avea doi copii, unul de şapte ani şi unul de patru luni. Mario Iorgulescu, cel care a produs accidentul, a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, acolo unde se află și în prezent. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro