Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat! Informaţii de ultimă oră de la spital

+2 click pentru
galerie

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat! Informaţii de ultimă oră de la spital © spynews.ro

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat! Reprezentanţii spitalului Elias au transmis un comunicat cu privire la ce s-a întâmplat cu el. 

Dacă luni veştile erau bune de la spital, Mario ieşise din comă, astăzi lucrurile s-au schimbat. Starea lui Mario Iorgulescu este gravă. 

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat la spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport al funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU Elias de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie a.c., în jurul orelor 4:00, ca victimă a unui grav accidentul rutier. 

Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediat pentru următoarele diagnostice:

1. Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischimie secundară de sigmoid şi ileon distal.

2. Contuzie pulmonară bilaterală severă.

3. Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. 

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", au transmis reprezentanţii spitalului. 

Vă reamintim că în urma accidentului din noaptea de sâmbătă spre duminică un tânăr de 24 de ani a murit. Acesta avea doi copii, unul de şapte ani şi unul de patru luni. Mario Iorgulescu, cel care a produs accidentul, a ajuns în stare gravă la spital. 

Gino Iorgulescu va avea grijă de copiii rămași fără tată

Într-un comunicat, Gino Iorgulescu specifică faptul că familia lui va avea grijă de copiii lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani ucis în urma accidentului provocat de fiul lui, Mario.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro