Mario Iorgulescu a ieșit din comă, după accidentul care a ucis un om

Mario Iorgulescu a ieșit din comă, după accidentul care a ucis un om © Arhivă

Informații de ultimă oră despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost operat, iar medicii l-au scos din coma indusă. Acum, starea lui este favorabilă și doctorii se așteaptă la o evoluție pozitivă.

Potrivit RomâniaTV, Mario Iorgulescu este conștient, dar în continuare ventilat mecanic. Nu a ieșit din zona de risc fatal, însă starea lui se îmbunătățește din moment în moment.

Anunțul medicilor

Medicii de la Spitalul Elias au explicat care sunt șansele de supraviețuire ale tânărului, care suferă de politraumatism în urma accidentului cumplit de duminică.

„Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, se precizează într-un comunicat de presă, oferit de Spitalul Elias.

Un om a murit

Bărbatul lovit din plin de mașina lui Mario Iorgulescu nu a avut nici o şansă de supravieţuire în urma impactului violent. Cele două maşini au fost făcute praf, au fost proiectate în afara carosabilului, iar ulterior bolidul de lux al lui Mario Iorgulescu a luat foc la compartimentul motor. Tânărul care a decedat avea 24 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro