Singurele imagini cu Mario Iorgulescu, înainte de accident! A petrecut alături de persoane cunoscute din showbiz

+3 click pentru
galerie

Singurele imagini cu Mario Iorgulescu, înainte de accident! A petrecut alături de persoane cunoscute din showbiz © Facebook

Avem singurele imagini cu Mario Iorgulescu, înainte de accident. Fiul lui Gino Iorgulescu şi iubita lui au fost prezenti la botezul nepotului lui Romică Ţociu. 

Liniştea dinaintea furtunii... sau mai bine spus distracţia. Înainte să fie implicat în teribilul accident, Mario Iorgulescu a petrecut împreună cu iubita la botezul nepotului lui Romică Ţociu, potrivit Antena Stars. 

La câteva ore după ce a avut loc accidentul grav în care fiul lui Gino Iorgulescu a fost implicat, iar un tânăr de 24 de ani a murit, familia Iorgulescu a transmis un mesaj. 

"Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", este mesajul transmis de familia Iorgulescu. 

Antena Stars a obţinut în exclusivitate şi câteva declaraţii din partea familiei tânărului mort. Acesta era tatăl a doi copii, o fetiţă de şapte ani şi un băieţel de patru luni. A murit pe loc în urma impactului dintre autoturismul lui Mario Iorgulescu şi maşina sa. Familia lui este devastată de durere. Cu greu şi-au găsit cuvintele pentru a vorbi despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lor. 

"Bună ziua,  sunt mătuşa băiatului care a rămas ucis în accidentul de azi-noapte de pe şoseaua Chitilei. Băiatul nostru, tată a doi copii, o fetiţă de şapte ani şi un băieţel de patru luni, venea spre casă la cca. ora 2:30 ( două şi jumătate). De pe constrasens, Mario Iorgulescu, băiatul domnului Gino Iorgulescu, a intrat cu 240 km la oră pe contrasens şi a intrat în el. L-a omorât pe loc. A distrus o familie, ne-a distrus viaţa! Vă mulţumesc!", a spus mătuşa tânărului mort. 

"Bună ziua! Sunt soţul ….., mătuşa lui ……, în vârstă de 25 de ani, cum a spus şi soţia mea, tată de copii. În completarea celor spuse de soţia mea, vreau să vă aduc la cunoştinţă că şi lui Mario Iorgulescu i s-au prelevat probe de urină pentru depistarea drogurilor şi probe de sânge în vederea depistării alcoolemiei şi, precizez, din surse foarte clare că nu i s-a putut lua etilotest domnului Mario Iorgulescu, nefiind în stare la faţa locului să sufle în fiolă, ulterior acesta fiind dus la Spitalui Elias. Vă mulţumesc!", a spus unchiul tânărului.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro