Doi morți și șase răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat, în Dolj

+2 click pentru
galerie

Doi morți și șase răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat, în Dolj © ISU Dolj

Un accident grav s-a produs în Dolj, în localitatea Pielești. Doi oameni au murit, iar alte șase persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz de pasageri s-a răsturnat, pe marginea șoselei. Pentru eficientizarea eforturilor salvatorilor, a fost activat Planul roșu de intervenție.

Accidentul a avut loc miercuri, în localitatea Pielești, din Dolj. Planul roșu de intervenție a fost activat, după ce un microbuz de pasageri s-a răsturnat. Potrivit celor mai recente informații, doi oameni au murit, iar alți șase au fost răniți, conform reprezentanților ISU.

În mașină se aflau 13 persoane.

„Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Pentru intervenția imediată, în zona indicată au fost trimise o descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță”, informează ISU Dolj.

Accident cumplit în Vâlcea, cu 19 persoane implicate

Duminică, în Câineni, Vâlcea, un accident rutier extrem de grav s-a produs între un autoturism și un microbuz de transport persoane. În urma accidentului, 13 persoane au fost transportate la spital, din care o victimă a fost transportată cu elicopterul. Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro