Accident de muncă înfiorător, la Lupeni. Un electrician a ajuns în stare gravă la spital, după ce un transformator a explodat

Accident de muncă înfiorător, la Lupeni. Un electrician a ajuns în stare gravă la spital, după ce un transformator a explodat © arhivă

Un bărbat de 42 de ani, de profesie electrician a ajuns în stare gravă la spital, marți dimineața. Acesta, angajat fiind la Exploatarea Minieră (EM) Lupeni a suferit un cumplit accident la locul de muncă. 

Un electrician de 42 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe o suprafață de 25% din corp, după ce a suferit un accident de muncă. Tragedia s-a petrecut în timp ce bărbatul lucra la un transformator de înaltă tensiune, informează agerpres.ro. 

"Victima este internată la spitalul de urgenţă din Petroşani. Din discuţiile pe care le-am avut cu medicii, electricianul prezintă arsuri pe 25% din suprafaţa corpului. Dacă familia va fi de acord, atunci bărbatul va fi transportat la o clinică de arşi din ţară", a declarat preşedintele Sindicatului Muntele, Darius Câmpean.

Se pare că transformatorul la care lucra bărbatul ar fi explodat, iar acesta s-ar fi aflat în imediata lui vecinătate. Medicii îi oferă bărbatului toate îngrijirile de care are nevoie și în acest moment este în stare stabilă. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro