Accident mortal în Lipova! O tânără și-a pierdut viața, după ce un autoturism s-a răsturnat într-o curbă

Accident mortal în Lipova! O tânără și-a pierdut viața, după ce un autoturism s-a răsturnat într-o curbă © expressdebanat.ro

Un cumplit accident s-a petrecut pe A1, Arad, la ieșire spre Lipova. O tânără a cărei identitate nu este cunoscută până în acest moment a murit și alte 2 persoane au fost găsite inconștiente de către echipajele de salvare, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, într-o curbă. 

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi la ieșirea spre Lipova, pe A1. O tânără a murit și alte 2 persoane au rămas inconștiente, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, la ieșirea de pe autostradă. La fața locului s-au deplasat imediat echipajele de urgență și cele 2 victime au fost preluate în vederea transportării la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Tânără moartă pe loc, în urma accidentului

Din păcate, pentru cea de-a 3-a victimă nu s-a mai putut face absolut nimic și i-a fost declarat decesul. Pentru moment nu se știe cine este tânăra care a decedat. Potrivit informațiilor oferite de expressdebanat.ro, tinerii preluați sunt în afara oricărui pericol. Cel mai probabil, autoturismul în care se aflau aceștia s-a răsturnat din cauza vitezei excesive. 

„În urma evaluării medicale, o victimă de sex feminin a fost declarată decedată. Celelalte două, un bărbat şi o femeie, au fost transportate la spital. Persoana decedată este cea care rămăsese încarcerată” a declarat Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

De asemenea, s-a stabilit că victimele, un băiat și o fată au vârste cuprinse între 22 și 24 de ani, mai informează presa locală. 


facebook whatsapp twitter pinterest