Prima persoană care a ajuns la locul accidentului în care a murit Ana Maria, în Cluj, dezvăluiri dureroase: "Mă uitam la tine și îmi curgeau lacrimile"

Prima persoană care a ajuns la locul accidentului provocat de Ana Maria, în Cluj, dezvăluiri dureroase: "Mă uitam la tine și îmi curgeau lacrimile" © Facebook

Prima persoană care a ajuns la locul accidentului în care a fost implicată Ana Maria, tânăra de 21 de ani din Cluj, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Proaspăta șoferiță și-a dat ultima suflare sub privirile neputincioase ale unui tânăr. 

Din păcate, Ana Maria nu a mai putut fi salvată. Fata care avea permis de conducere din luna mai a acestui ani se afla în mașină cu mama și fratele. Cei doi au fost duși în stare gravă la spital. 

"Da... da Ana... am fost primul care o ajuns la tine... am fost primul care o încercat disperat să te ajute.. primul care o sunat după ajutoare implorând să ajungă cât mai repede la tine... am încercat să te ajut dar din păcate n-am putut.. ai fost captivă între ruinele unei mașini nenorocite... mă uitam la tine și îmi curgeau lacrimile... îți vedeam chipul blând, chipul nevinovat... și așteptam... asteptam ca cineva să vină și să te scoată odata de acolo... stăteam neputincios și sunam disperat să vină odată... să vină să te ajute... dar din păcate n-ai mai putut... din păcate sufletul tău n-a rezistat și te-ai dus dintre noi... odihnește-te in pace!!", este mesajul transmis de Szabadi Ervin, scrie turdanews.ro.

Potrivit primelor informații din anchetă, Ana Maria a călcat prea tare pedala de accelerație, a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit în plin o dubă care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul condus de Ana Maria s-a făcut praf, iar cei din ea au rămas încarcerați. 

Salvatorii ajunși la fața locului au încercat să o resusciteze pe Ana Maria, însă din păcate, câteva minute mai târziu, fata a murit. Mama și fratele ei au fost duși în stare gravă la spital. 


facebook whatsapp twitter pinterest