Accident grav, sâmbătă seara, aproape de Petroșani. Un tânăr a căzut cu mașina într-o prăpastie

Accident grav, sâmbătă seara, aproape de Petroșani. Un tânăr a căzut cu mașina într-o prăpastie © Arhivă

Un accident grav a avut loc, sâmbătă seară, aproape de Petroșani. Tragedia s-a produs din cauza vitezei, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului, potrivit Agerpres.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 31 de ani

Accidentul grav a avut loc, sâmbătă seara, în apropierea orașului Petroșani. Un tânăr de 31 de ani se afla singur în mașină și, spun oamenii legii, mergea cu o viteză mult prea mare față de limita permisă pe acea porțiune de drum. Astfel, la un moment dat, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns pe celălalt sens de mers. Mai mult decât atât, autovehiculul a căzut într-o prăpastie. Medicii și poliția au ajuns imediat la fața locului. 

Șoferul de 31 de ani s-a ales cu traumatisme serioase în urma accidentului și a fost transportat la spitalul din Hunedoara, însă medicii ar putea să ia în calcul ca acesta să fie transferat la Spitalul din Timișoara. "Conducătorul auto era singur în autoturism şi a fost rănit grav, fiind transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Alt accident grav pe DN2 București-Urziceni

Un alt accident grav a avut loc cu o zi înainte, fiind implicate trei mașini și un microbuz. Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil umed, pe DN2 București-Urziceni, undeva în zona localității Sinești, județul Ialomița. În evenimentul rutier au fost implicate trei mașini și un microbuz.


facebook whatsapp twitter pinterest