Accident grav în Ploiești! Un bărbat și-a pierdut viața pe loc

bărbatul în vârstă de 72 de ani care se afla la volan, nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, semnalizată cu "Crucea Sfântului Andrei". Locomotiva a lovit în plin autoturismul. © obsevatorulph

Un accident grav de circulație s-a petrecut în Ploiești, în zona Șoselei Vestului. Un pasager dintr-un taxi, în vârstă de 45 de ani, și-a pierdut viața pe loc. 

Accidentul s-a petrecut în Ploiești, în zona Șoselei Vestului. Taximetristul, aflat în timpul liber, a acroșat bordura din zona liniillor de tramvi și a fost proiectat în mașinile parcate, apoi s-a răsurnat. Impactul a fost nimicitor, iar pasagerul din dreapta taximetristului a murit pe loc, scrie observator.tv.

+

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, bărbatul de la volan nu consumase băuturi alcoolice înainte de a conduce.  Conducătorul auto, un taximetrist aflat în timpul liber, a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug test, iar rezultatele au fost negative, scrie observatorul prahovean.ro.

Imaginile sunt șocante, iar mașina este făcută praf. Nu se știe exact de ce s-a produs accidentul, însă, cel mai proabil din cauza neatenției taximetristul nu a observat bordura. 

Din ce în ce mai multe accidente de circulație se petrec în România. Doi soți și-au pierdut viața recent, într-un accident, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren. Șoferul, în vârstă de 72 de ani, nu a respectat semnalele acustice și luminoase, iar mașina în care se afla împreună cu soția a fost lovită în plin. 


facebook whatsapp twitter pinterest