Tragedie în Prahova! Un mort și un rănit, după un cumplit accident auto

Tragedie în Prahova! Un mort și un rănit, după un cumplit accident auto © republikanews.ro

Un cumplit accident s-a produs în această dimineață în Prahova, după ce o mașină a intrat într-un pom, la Albești Paleologu. În urma tragediei, un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața și o altă persoană a fost grav rănită.

Un bărbat de 55 de ani a murit într-un cumplit accident auto, fiind pasager în dreapta unui autoturism. Din informațiile oferite de republikanews.ro, se pare că mașina în care se afla acesta s-a izbit puternic de un copac, după ce a ieșit de pe carosabil.

Bărbatul se afla pe scaunul din dreapta și a murit pe loc, iar șoferul autoturismului a fost transportat de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Tragedia s-a petrecut pe DN 1D, la Albești Paleologu, mai informează sursa citată. 

Echipajele de salvare nu au putut face nimic pentru bărbatul din dreapta

La fața locului accidentului au venit de urgență echipajele de descarcerare, iar cele 2 victime au fost găsite încarcerate. Din păcate, pentru bărbatul de 55 de ani nu s-a mai putut face nimic. Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6:00. Pentru câteva zeci de minute, traficul a fost restricționat în zonă, iar poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului. 

Pentru moment nu se știe care au fost cauzele ieșirii de pe carosabil a autoturismului în care se aflau cei 2 bărbați. 


facebook whatsapp twitter pinterest