Tragedie în Câmpulung Moldovenesc! Doi tineri, de 18 și 25 de ani, au murit, iar un copil a fost rănit

+3 click pentru
galerie

Tragedie în Câmpulung Moldovenesc! Doi tineri, de 18 și 25 de ani, au murit, iar un copil a fost rănit © informatiata.ro

O adevărată tragedie a avut loc noaptea trecută la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului doi tineri, de 18 și 25 de ani, au murit pe loc. De asemenea, există și alte persoane care au fost rănite.

ISU Suceava a transmis că este vorba de un accident cu două autoturisme și cinci victime. Una dintre ele a rămas încarcerată și scoasă de către echipele de descarcerare. În primul autoturism se aflau trei persoane, între care și un minor. În cea de-a doua erau două persoane. Șoferul acesteia nu a mai fost găsit la fața locului. El ar fi fost cel care a provocat accidentul grav. 

Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tinerii de 18 și 25 de ani. În zadar s-au încercat manevre de resuscitare. Momentan nu se știe exact cum s-a produs accidentul. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat. 

Vă reamintim că miercuri a avut loc un accident grav pe un drum din Dolj. Doi soți au murit pe loc, după ce autoturismul lor s-a izbit de un TIR. Potrivit informațiilor oferite de autorități, șoferul ar fi pierdut controlul, a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit TIR-ul care circula regulamentar. 

Șoferul și soția lui, o femeie de 51 de ani, au murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro