Activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor în localurile publice, suspendată

Activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor în localurile publice, suspendată © captură video

Autoritățile române au adoptat noi măsuri, ca parte a eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului. Activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor în localurile publice este suspendată!

MAI a hotărât suspendarea activității de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor,  organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Ministrul Marcel Vela a anunțat marți seară, în cadrul unei conferințe de presă, suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear, realizate în spaţiile închise.

Firmele pot organiza activități de comercializare a alimentelor și băuturilor, doar în cazul în care nu presupun rămânerea clienților în localuri.

De asemenea, este interzisă, în contextul actual, organizarea și desfășurarea evenimentelor care presupun participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.

Tot marți seară a fost anunțată suspendarea zborurilor către și dinspre Spania, pentru o perioadă de 14 zile. 

217 cazuri confirmate în România

Până la momentul anunțării noile măsuri, marți seară, 17 martie, România înregistra 217 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre cei 217 pacienți, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro