Noi măsuri anunțate de MAI. Se suspendă zborurile către și dinspre Spania

Noi măsuri anunțate de MAI. Se suspendă zborurile către și dinspre Spania © captură video

Marți seară, la sediul Ministerului Afacerii Interne, autoritățile au anunțat noi măsuri, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Printre noile măsuri se numără și suspendarea pentru o perioadă de 14 zile a zborurile Spania-România, pentru toate aeroporturile din România. 

Această măsură intră în vigoare de pe 18 martie, ora 18:00.

„Se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România pentru toate aeroporturile din România pentru o perioadă de 14 zile. Măsura intră în vigoare începând cu data de 18 martie, ora 18:00, ora României”, a anunțat Marcel Vela, în cadrul conferinței de presă.

În ceea ce privește zborurile din Italia, Marcel Vela a precizat că a fost prelungită măsura suspendării acestora, începând cu data de 23 martie, tot pentru o perioadă de 14 zile. 

„Totodată, cu privire la zborurile din Italia, am prelungit măsura suspendării acestora (...) spre și din Italia către România pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 23 martie 2020. Ele erau deja prelungite până la această dată.

Aceste măsuri nu se aplică zobrurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență precum și aterizărilor tehnice necomerciale sau de urgență”, a mai spus Marcel Vela.

De asemenea, activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor în localurile publice a fost suspendată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro