Familia Luizei Melencu, dezvăluiri fără precent! "Există o a treia victimă, fata mea nu purta cercei"

Familia Luizei Melencu, dezvăluiri fără precent! "Există o a treia victimă, fata mea nu purta cercei" © captura video

Luiza trăieşte? Familia fetei răpite de monstul din Caracal aruncă România în aer cu o ipoteză şocantă! Cine este ultimul om care a stat lângă Luiza, înainte să ajungă în maşina lui Dincă? 

Zilele trec şi lacrimile nu se mai opresc. Mama şi bunicul Luizei au ajuns la capătul puterilor, nimeni nu le spune unde e îngerul lor. Au trecut 6 luni de când fata e de negasit, iar anchetatorii se pare că nu au niciun indiciu, unde ar fi. Azi, Gheorghe Dincă a fost audiat, din nou, iar avocatul familia, Tonel Pop a asistat la interogatoriul monstrului din Caracal.

"Procurorul de caz trebuia să ne spună că cerceii și clamele din cenușă ar fi fost ai Luizei. Am aflat de la televizor, de la Felix Bănilă. Exclus, nu avea cercei, inele și agrafe. Avea un singur lănțișor subțire cu trei inimioare.", a declarat mama Luizei Melencu, la Acces Direct.

Pe de altă parte, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu susține că anumite informații le-a aflat atunci când Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT, a făcut declarații publice despre cazul Caracal. Tonel Pop este convins că cerceii găsiți în cenușă aparțin unei a treia victime.  

"Până în acel moment nu știam acest lucru. Trebuia acele lucruri să fie recunoscute de familia Luizei. Eu, ca avocat, care aveam acces la dosar, am aflat de la Felix Bănilă, din comunicat. Nici unul dintre obiectele de vestimentație intimă nu au fost recunoscute de Dincă. De aici deducem că există o a treia victimă. Suntem ofucați că nu ni s-au spus aceste lucruri. I-au ținut într-o beznă umană și sufletească. Raportul pe care l-a prezentat domnul Bănică a fost greșit, din punctul meu de vedere, a dat niște informații pe care anumiți procurori nu voiau să le cunoaștem. Este o altă persoană acolo, nu Luiza.", a spus Tonel Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro