Familia Alexandrei Măceşanu cere arestarea întregii familii Dincă pentru trafic de persoane şi omor

Familia Alexandrei Măceşanu cere arestarea întregii familii Dincă pentru trafic de persoane şi omor © arhivă

După audierile de marţi, 10 septembrie, când a avut loc un scandal monstru din cauza faptului că avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut o criză de nervi şi a părăsit de mai multe ori camera de anchetă, Alexandru Cumpănaşu a aruncat bomba! Familia Alexandrei Măceşanu cere reaudierea şi arestarea întregii familii a lui Gheorghe Dincă.

Decizie de ultimă oră a familiei Măceşanu! În timp ce mama Luizei Melencu spunea că toate uşile i s-au închis în faţă când a cerut listing-ul apelurilor de pe telefonul fiicei sale şi că abonamentul este pe numele ei şi îl plăteşte în continuare, Alexandru Cumpănaşu a anunţat că avocatul familiei sale va depune miercuri o solicitare pentru ca soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă să fie audiaţi, reţinuţi şi duşi în arest. 

"Avocatul va depune în numele familiei o listă de martori care să fie audiaţi şi confruntaţi. În acelaşi timp, vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă şi pentru complicitate la infracţiunea de trafic de persoane şi omor, în vederea reţinerii şi arestării acestora. Vom depune această solicitare, avocatul nostru va depune această solicitare în numele familiei de audiere în vederea reţinerii şi arestării întregii familii a lui Dincă.", a mărturisit Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Mama Luizei Melencu cere listing-ul apelurilor

Monica Melencu, mama Luizei, a precizat că, dacă nu sunt căutaţi posibilii complici ai lui Dincă,  atunci adevărul nu va fi aflat niciodată. Cel puţin, asta îi spune instinctul de mamă. De asemenea, îndurerată, femeia a spus că procurorul Vasilescu îi umileşte, dat fiind faptul că îi duce la detectorul de minciuni. 

"Toate ușile ne sunt închise. Abonamentul telefonului Luizei este pe numele meu, eu îl plăteam. Am cerut acel listing al apelurilor, dar nu am primit nimic. Factura este pe numele meu. Sub nicio formă nu vor să mi-l dea. Nu am primit nicio explicație. Eu am nevoie pentru lunile martie-aprilie. Suntem revoltați. Sunt luni de zile despre care nu știm nimic. Nu este posibil ca cineva să-și piardă un copil și să nu afle adevărul. Noi vrem doar adevărul (...) Declarațiile sunt schimbate. Nu își mai susține declarația de la început, din câte am înțeles. Părerea mea ca mamă este că toată țara și legea s-a axat pe acest domn Dincă. Trebuie să căutăm complicii. Nu vom afla adevărul. Acești copii nu au stricat nimic. Domnul procuror Vasilescu ne ia și ne duce la detectorul de minciuni. Ne umilește în ultimul hal", a spus mama Luizei Melencu la Antena3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro