"Mâine Luiza trebuia să meargă la școală"! Mama adolescentei, declarații dureroase

"Mâine Luiza trebuia să meargă la școală"! Mama adolescentei, declarații dureroase © Fotografie simbol: arhivă

Durerea e din ce în ce mai mare pentru mama Luizei Melencu! Luni, adolescenta ar fi trebuit să meargă la școală, însă mama ei nu a mai primit nicio veste despre ea. În continuare, aceasta crede că fiica ei nu este moartă. 

Mama Luizei Melencu susține că nu își mai dorește nimic altceva decât să își vadă fiica în viață. Așteaptă cu sufletul la gură în orice minut o veste din partea autorităților. 

„Ultima oară când am vorbit cu domnul procuror de la DIICOT central în prezența domnului avocat Tonel Pop. Din acel moment, nimeni nu a luat legătura cu noi. Vorbesc acum cu disperare. Mâine se începe școala. Toată țara care are copii să se gândească, mâine Luiza trebuia să meargă la școală. Noi vrem ceva concret, să vina cineva să ne spună ce se întâmplă în țara asta. Nu despre anchetă... Să ne încurajeze. E posibil așa ceva în 2019? Eu cred că Luiza nu e moartă și nici cealaltă. Să se facă dreptate, nu vrem nimic de la acest stat decât viața copiilor noștri. Să ne spună adevărul: ori vii, ori morți”, a spus mama Luizei Melencu la Digi24.

Luni, pe data de 9 septembrie, școlile, liceele și grădinițele de pretutindeni își deschid porțile pentru elevi. Din păcate, pentru familiile Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu va fi o zi sfâșietoare. În loc de fericirea și mândria adusă părinților la început de an nou școlar, rudele celor două tinere au numai durere în suflet. Pentru familia Alexandrei Măceșanu este o suferință în plus, pentru că pe data de 15 septembrie adolescenta își serba și ziua de naștere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro