Părinții Luizei Melencu, sfâșiați de durere, au mers la școala fiicei lor. Trebuia să treacă în clasa a XII-a

Părinții Luizei Melencu, sfâșiați de durere, au mers la școala fiicei lor. Trebuia să treacă în clasa a XII-a © Facebook

Zi foarte dificulă pentru familiile și colegii Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. La liceele celor două fete dispărute la Caracal, există durere și furie, dar și speranța că poate adolescentele care au fost victimele lui Gheorghe Dincă ar fi în continuare în viață.

La Craoiva, la liceul unde Luiza învăța și unde trebuia să se întoarcă astăzi, în calitate de elevă a clasei a XII-a, este o atmosferă apăsătoare. Acolo sunt prezenți și părinții tinerei de 18 ani, care au venit îmbrăcați cu tricouri cu poza fiicei lor și pregătiți cu un discurs sfâșietor.

„Luiza nu este lângă dumneavoastră, dragi profesori, și lângă dumneavoastră, dragi colegi. De astăzi, nu veți mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o. Odată cu dispariția Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers. S-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. (...) Chiar dacă Luiza nu va putea spune „prezent” când se strigă catalogul, familia Luizei vă dorește un nou an școlar cu multe realizări și multe împliniri”, a spus mama Luizei, la festivitatea de deschidere, potrivit RomâniaTV.

Luiza era șefa clasei și apreciată de colegi

Declarații a făcut și diriginta Luizei, care abia și-a stăpânit lacrimile. Și ea, la fel ca restul colegilor și elevilor, speră într-o minune și că Luiza ar putea fi în viață și s-ar putea întoarce. Are numai cuvinte de laudă despre Luiza, pe care a definit-o ca fiind o fire extrem de pozitivă, un adevărat nucleu al colectivului ei.

„Luiza era un copil minunat, zâmbăreață, avea un zâmbet minunat. Era o fată minunată și toți colegii o iubeau. Ea era cea care îi strângea și îi aduna și pentru mine era un mare ajutor. Și cu toții sperăm că va fi găsită cu bine și că va zâmbi din nou. Era îndrăgită de toți și reușea să îi coaguleze pe toți”, a spus diriginta Luizei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro