Alexandru Cumpănașu, de urgență la spital, după ce a făcut preinfarct în timpul emisiunii

+2 click pentru
galerie

Alexandru Cumpănașu, de urgență la spital, după ce a făcut preinfarct în direct, la TV © Captură RomâniaTV

Momente de panică pentru Alexandru Cumpănașu. Unchiul Alexandrei Măceșanu a plecat, de la emisiune, direct la spital, după ce a acuzat dureri în zona inimii. Din primele informații, acesta ar fi suferit un preinfarct.

Alexandru Cumpănașu, care a fost invitat aseară la o emisiune TV, a plecat de la platou cu ambulanța, după ce a acuzat dureri în piept și senzații de amorțeală la o mână, scrie RomâniaTV. Unchiul Alexandrei a început să se simtă rău chiar în timpul emisiunii în direct, atunci când s-a putut vedea cum își duce mâna în zona pieptului, apoi a brațului care îi amorțise.

La un moment dat, vizibil afectat de simptome, își dă jos ochelarii și încearcă să își revină.

Alexandru Cumpănașu, suspect de preinfarct

Unchiul Alexandrei Măceșanu a fost dus la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii i-au făcut un control medical amănunțit. Chiar dacă a fost suspect de preinfarct, se pare că doctorii au considerat că nu era nevoie să îl țină și peste noapte.

Adevărata relaţie de rudenie dintre Alexandra Măceşanu şi Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănașu a fost persoană publică de ceva vreme, însă a devenit una dintre cele mai mediatizate fețe ale ultimei perioade, abia în urma cazurilor de la Caracal. Cumpănașu este un unchi îndepărtat al Alexandrei Măceșanu, una dintre tinerele răpite, și posibil ucise, de Gheorghe Dincă.

Încă de la momentul când soarta Alexandrei a fost făcută publică, Cumpănașu a căutat să se facă dreptate în fel și chip. Între timp, însă, s-a aflat și care este adevărata legătură de rudenie dintre acesta și adolescentă, cu care nu mai vorbise de un an înainte de dispariția ei.

Alexandru Cumpănaşu nu este chiar unchiul fetei, aşa cum ştia toată lumea. Bunicul lui Alexandru Cumpănaşu este sau a fost (dat fiind faptul că nu se cunoaşte dacă mai este în viaţă) frate cu bunicul tatălui Alexandrei. Astfel, Cumpănaşu este rudă de gradul VI cu tatăl fetei, Ioan Măceşanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro